Aydın İnciri Coğrafi İşaret Kullanımı ve Hepsi Türkiye’den Semineri 17.08.2021

Sayın Üyemiz;

20 Ağustos Cuma günü 14.30 -16.00 saatleri arası Odamız Toplantı salonunda İncir ticareti yapan üyelerimiz için “Aydın İnciri Coğrafi İşaret Kullanımı ve Hepsi Türkiye’den Semineri” gerçekleştirilecektir. Seminerde İncir firmalarımıza, Coğrafi İşaret ve Amblem Kullanım başvurusunun nasıl yapılacağı, logo ve amblem kullanım kuralları, Coğrafi İşaret logo kullanımının sağlayacağı avantajlar anlatılacaktır. Programda ayrıca Hepsiburada, TOBB ve Odamız işbirliğiyle HepsiTürkiye’den projesi tanıtılacak, proje ile firmalara sağlanacak e-ticaret, pazarlama, markalaşma ve reklam destekleri anlatılacaktır. Seminer ile ilgili bilgi almak için Odamız 02562180909 dahili:131 nolu telefonu arayabilirsiniz. Seminer Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirileceğinden programa katılım durumunuzu bildirmenizi önemle rica ederiz.

Aydın Ticaret Odası