Oda ve Borsalarımız, ilk günden beri sahada. Gün, Birlik olma günüdür! 07.08.2021

TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU,  yaşanan sıkıntıları dinlemek ve dayanışmayı artırmak için Bodrum, Milas ve Aydın ilindeki yangın bölgelerine gelerek incelemelerde bulundu. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, incelemeler sırasında M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na eşlik ederek sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda “Çine’deki yangının en başında bir telefonla direk Bakanlarımıza ulaşıp hava desteğinin aciliyetini ifade ettiğinizin ardından desteğin geldiğine ve bölgeye yardımlarınıza bizzat şahitlik ettiğim Sn Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU Allah sizden razı olsun. Bölgede sorunları dinliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Oda ve Borsalarımız, ilk günden beri sahada. Gün, Birlik olma günüdür!