AYTO ÜYELERİ, 17. ULUSLARARASI İSTANBUL MOBİLYA FUARINDA 04.08.2021

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) 8. Meslek Komitesine kayıtlı üyeleri, bu yıl 17.si düzenlenen, sektör liderlerinin hedef pazarlarına ulaşabilmeleri ve profesyonel alıcılarla iletişime geçebilmelerine fırsat sağlayan, katılımcı, ziyaretçi ve ihracat oranı açısından Türkiye'nin tek uluslararası mobilya fuarı olan CNR İMOB 2021 - İstanbul Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti. İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen her türlü ev ve ofis mobilyasının sergilendiği “CNR İMOB 2021 - İstanbul Mobilya Fuarı”nı ziyaret etmek üzere AYTO üyeleri için otobüs ile ulaşım ve konaklamanın Aydın Ticaret Odası’nca karşılandığı bir gece konaklamalı fuar organizasyonu düzenlendi.

Fuar ile ilgili açıklamada bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken “Bu yıl 17. si düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı söz konusu sektör için önemli ve Türk mobilya üreticilerinin bir araya geldiği, sektördeki gelişmelerin yakından takip edilmesi için fırsat sunan bir etkinlik. Pandemi dolayısıyla oldukça uzun bir zamandır fuar organizasyonları gerçekleştirilemiyordu. B2B görüşmelere de olanak sağlayan bu fuara katılım sağlamak mobilya sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sektördeki yenilik ve değişimleri gözlemlemelerini sağlayarak üretim ve pazar arayışlarında daha çağa ayak uyduran bir vizyon ve yaklaşım edinmelerini sağlayacaktır çünkü pandemi ile birlikte birçok sektörün hedef kitlesi olan tüketicilerin beklentileri ve ürünlerin tasarım ve işlevlerinde de değişiklikler gözlendi. İnşallah ülkemiz içinde bulunduğu bu  zor günleri atlatacak ve salgın sürecinde aşılamanın da iyi sonuçlar vermesi ile birlikte daha interaktif ve etkin etkinliklerin düzenlenmesi sağlanacaktır ” dedi.