#Bloomberght #CanlıYayın 03.08.2021

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, Bloomberght’de yayınlanan, Gizem UZUNER’in sunduğu ülkemizde devam eden, üzülerek takip ettiğimiz yangınları iller bazında değerlendiren programa bağlanarak değerlendirmelerde bulundu.
ÜLKEN, “ Aydın Ticaret Odası olarak bölgedeki Oda ve Borsalarımız ile birlikte yangın bölgelerine ihtiyaç olan lojistik imkanları sağlamaya çalıştık. Hem AYTO olarak hem de Odamız Üyeleri vasıtasıyla  arazözler, tankerler, buz vesaire akla gelebilecek birçok konuda yardım yetiştirmeye gayret ediyoruz .Yangınların bölgemizde hem tarım hem de turizme verdiği zarar işin ekonomik boyutu. Yangınlar sona erdikten sonra hasar tespit çalışmalarını yapıp ilgili sektörlerimize, ilimize gerekli raporları hazırlayacağız”