ÜYELERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ TAŞINMAZ VE MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ EĞİTİMLERİ KAYITLARI HAKKINDA 02.08.2021

T.C. Ticaret Bakanlığı'nın yayımladığı "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik" kapsamında gayrimenkul danışmanlarına 100 saatlik eğitim şartı getirilmiştir.  Söz konusu şartın sağlanabilmesi için üyelerimizden gelen talepleri TOBB'a ilettik. Bu kapsamda taşınmaz ticareti ve ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti ile iştigal eden üyelerimiz için Birliğimiz koordinasyonunda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Sahibinden.com işbirliğinde ücretsiz eğitimler tasarlanmıştır.

Taşınmaz ticareti için 100 saat, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti için ise 35 saat sürecek eğitimler, yıl boyunca üyelerimize online ortamda ücretsiz olarak sunulacaktır. Eğitimlerin sonunda ise katılımcılara ayrıca TOBB ETÜ tarafından başarı sertifikası verilecektir.

Detayları www.uzmanlik.com adresinde yer alan eğitimlerin tarihleri:

Emlak uzun program: 2 Ağustos- 10 Eylül

Emlak kısa program:6 Ağustos -2 Eylül