ÜLKEN, HAZİNE VE MALİYE BAKANI LÜTFİ ELVAN'IN TEŞRİFLERİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN TOBB MÜŞTEREK KONSEY TOPLANTISINDA 01.07.2021

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN,   TOBB Birlik Merkezinde Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Lütfi ELVAN’ ın teşrifleriyle, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları Konsey Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen Müşterek Konsey toplantısına katıldı. Toplantıda sektörler ve bölgelerin sıkıntıları, beklentileri dile getirilirken salgından olumsuz etkilenen sektörlere desteklerin sürmesi gerektiği vurgulandı. Toplantıda konuşan ÜLKEN, Aydın ilinin ve pandemiden etkilenen AYTO üyelerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.