AYTO’DA SORUMLU EMLAK DANIŞMANI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI DEVAM EDİYOR 30.06.2021

TOBB MEYBEM ile Aydın Ticaret Odası tarafından organize edilen “Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Sınavı” AYTO Akademi Eğitim Salonu'nda  gerçekleştirildi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında adayların ateş ölçümü yapılarak sınav alanına alındığı, sosyal mesafe kuralına göre oturma düzeninin oluşturulduğu 3 gün sürecek, yazılı ve performans alanlarından oluşan sınav periyodunu başarıyla bitiren üyelerimiz sertifikalarını alacaklar. Bugüne kadar taşınmaz ticareti sektöründe faaliyet gösteren birçok üyemizi TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen sınavlar ile belgelendiren Odamız belge almayan ya da ticarete yeni başlayacak olan üyelerimiz için de başvuruları almaya devam ediyor.