TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE AYTO BAŞKANI HAKAN ÜLKEN, HEZARFEN AYDIN-MUĞLA PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA KATILACAK 09.06.2021

Türk Patent Kurumunun KOBİ'lerde yenilikçi kültürün artırılmasına katkı sağlamak ve bu yenilikleri korumak için KOBİ'lerde fikri mülkiyet stratejisi oluşturmayı amaçlayan Hezarfen Projesi kapsamında, Aydın-Muğla Projesi hayata geçirilecektir.
Hezarfen Aydın-Muğla Projesi Online Açılış Toplantısı ve Sınai Mülkiyet Hakları Semineri 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 14:00'da düzenlenecektir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayelerinde, Aydın ve Muğla Valiliklerimizin ev sahipliğinde düzenlenecek, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Habip ASAN, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN, Aydın Sanayi Odası Başkanı Yunus ŞAHİN, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa ERCAN ve Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür AKDOĞAN ’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek programın detayları ekte bulunmaktadır.

Katılım için: bit.ly/3g3XQhg<https://t.co/w6jtnbH0FZ?amp=1>