ÜLKEN, CANLI YAYINDA EKONOMİ VE İŞ DÜNYASI HAKKINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU 02.06.2021

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN bugün saat 18:40’ta Bloomberght'de yayınlanan, Gözde ÖZKÖSEOĞLU’nun sunduğu “Günden Kalanlar” programına konuk oldu.

Canlı yayında ekonomi ve iş dünyası hakkında değerlendirmelerde bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, ülke olarak zorlu bir kapanma döneminden geçtiğimizi ve gelişmiş ülkeler gibi aşılama çalışmalarına hız verip kapanma konusunu geride bıraktığımız bir döneme geçiş yapmamız gerektiğine değindi. Çalışma saatlerindeki kısıtlamaların esnaf için hala büyük sıkıntı arz ettiğini vurgulayarak başta AYTO üyeleri olmak üzere taleplere değindi. 1 Haziran tarihinde başlayan Nefes Kredisi’ne yoğun talep olduğunu dile getiren ÜLKEN, tıpkı Kısa Çalışma Ödeneği gibi KDV ve kira, stopaj indirimlerinin en az 1 yıl daha devam etmesi gerektiğini hatırlattı.