KİRA, GELİR KAYBI VE CİRO KAYBI DESTEKLERİNDE BAŞVURU SÜRELERİ UZATILDI 01.04.2021

Esnaf ve Sanaatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik kira ve gelir kaybı destekleri ile yiyecek içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan işletmelere yönelik ciro kaybı desteklerinde başvuru süreleri esnaf ve işletmelerin hak kaybına uğramaması için uzatıldı. Desteklerden yararlanma şartını taşıyan işletmeler 30 Nisan 2021 tarihi saat 23:59’a kadar e-devlet üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Kira ve gelir kaybı desteğinden yararlanabilecek olan esnaf ve sanatkârlar ile gerçek kişi tacirlerin ekonomik faaliyet tanımları liste halinde T.C. Ticaret Bakanlığı websayfasında bulunan, aşağıda sunulan linkte yer almaktadır.

Aynı zamanda Yiyecek ve İçecek alanında faaliyet gösteren (NACE 56 genel faaliyet sınıflandırması koduna sahip)  Üyelerimiz; Ciro Kaybı Destek Başvurusu için E-Devlet şifresi ve vergi numarası ile birlikte 30.04.2021 tarihi mesai bitimine kadar Odamıza gelerek başvurusunu yapabilecektir.