STAJ SEFERBERLİĞİ 19.03.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) alınan yazıda, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve TOBB arasında 8 Haziran 2020 tarihinde Yetenek Kapısı İş Birliği protokolü imzalandığı, bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından "Staj seferberliği" programının başlatıldığı ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından oluşturulan stajyer havuzu aracılığıyla firmaların, adayların kişisel bilgilerini görmeden akademik, sosyal ve sportif başarılarından oluşan yetkinlik puanlarını baz alarak, liyakat esaslı ve şeffaf bir yöntemle staj teklifi sunabilecekleri belirtilmektedir.

Yazıda, stajyer adaylarının 22 Şubat – 22 Mart 2021 tarihleri arasında kariyerkapisi.cbiko.gov.tr bağlantısı üzerinden staj başvurularını yapabilecekleri bildirilmiştir.

Bu kapsamda, stajyer havuzu aracılığı ile adaylara ulaşmak isteyen üyelerimizin, kariyerkapisi.cbiko.gov.tr bağlantısında yer alan "Stajyer Havuzu" bağlantısından stajyer kontenjanlarını belirleyebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.