ÜLKEN, ODALAR VE SEKTÖR MECLİSLERİNDEN GELEN GÖRÜŞLERİ BAKANLIĞA İLETTİ 01.03.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN ile Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan SÜVER’in katılımlarıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığında İnşaat Sektörü Çalışma Grubu ikinci toplantısı gerçekleşti.​Ana gündem maddesi olan Otopark Yönetmeliği kapsamında sektörün sorun ve talepleri ele alındı.

Yönetmelikle ilgili olarak TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, Odalar ve Sektör Meclislerinden gelen görüş önerileri Bakan Yardımcısı Hasan Süver’e iletti. Toplantıda, İmar Kanunu, yapı denetim sistemi ve kentsel dönüşümle ilgili sektörün görüş ve önerileri de Bakanlık yetkililerine iletildi.