TOBB VE AYDIN TİCARET ODASI’NDAN UZAKTAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ 26.01.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde “Bugünün küçük parmakları bir gün Türkiye’nin geleceğine imza atacaklar” sloganı ile başlatılan, koronavirüs salgını sürecinde online eğitim gören fakat derslere erişimlerde maddi sıkıntılar nedeniyle sorun yaşayan öğrencilere “Küçük Parmaklar” kampanyası ile klavyeli tablet bağışında bulunuldu.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi ÇONDUR, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan MARAŞ, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ, Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY’u makamında ziyaret etti.  Ziyaret sırasında, Aydın Valiliği’nde imzalanan protokolle, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Aydın genelindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespit edilmesinin ardından öğrencilere dağıtılacak olan tabletler teslim edildi.