Aydın Ticaret Odası ve Afganistan arasında video konferans yoluyla Afganistan-Türkiye Ticari İlişkiler Toplantısı gerçekleştirildi 21.01.2021

Aydın Ticaret Odası ve Afganistan arasında video konferans yoluyla Afganistan-Türkiye Ticari İlişkiler Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Afganistan Ticaret Ataşesi Sayın Asadullah AZADANI, Ataşe Yardımcısı Sayın Ghulam Rabbani MANSOORI ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağladı. Söz konusu toplantıda Afganistan ve Türkiye ticaretinde önem teşkil eden ürünler ve işbirliği kurulabilecek potansiyel sektörler ele alınarak gerçekleştirilen toplantının karşılıklı firmalar arasında işbirliği ve ticaretin teşvik edilmesi ve artırılması için temel olacağı vurgulandı.