AYTO AKADEMİ EĞİTİMLERİ İLE İŞ HAYATINDA DAHA GÖRÜNÜR OLUN 05.12.2020

AYTO üyeleri için 4 Aralık Cuma günü 14:30 – 16:00 saatleri arasında online olarak iş yaşantımızı düzgün yönetebilme ve  kendimizi doğru ifade edebilme konulu "Atılganlık" eğitimi gerçekleştirildi. Uzman eğitmen Teyfik BIYIKLI  tarafından verilen ve video- konferans yoluyla gerçekleştirilen eğitimde iş hayatında uzun yıllardır gündemde olmakla birlikte son dönemde yeni açılan ticaret, istihdam alanları ile birlikte daha sık gündeme gelen girişimcilik konusunun temelinde yatan atılganlık özelliği ele alındı. İş hayatında kendini, düşüncelerini doğru ve anlaşılır ifade edebilmenin problemleri çözmede daha uzlaşma odaklı olmayı ve iş hayatında görünürlüğü artırdığına değinildi.

Eğitimde konuşan AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL, “AYTO Akademi bünyesinde gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde, üyelerimiz ve eğitim katılımcıları için iş hayatında girişimcilik, görünür bir işletmeci ve marka sahibi olma gibi konulara önem veriyor ve üyelerimizin çağın değişmesi ile birlikte ortaya çıkan yeni iş fırsatları ve piyasa gereklilikleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlıyoruz” dedi.