AYTO KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 28.11.2020

Aydın Ticaret Odası Kasım ayı Olağan Meclis toplantısı videokonferans yoluyla gerçekleştirildi. Toplantıda AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT  tarafından Ekim ayı ve Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı. Toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teşrifleri ile gerçekleşen TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’na katılım sağlayarak hem bölgesel hem sektörel anlamda Aydın ve AYTO üyelerinin sorunlarını eksiksiz bir şekilde ilettiklerini dile getirdi. Yanı sıra, ilerleyen günlerde AYTO üyelerinin salgın nedeniyle finansmana erişim sıkıntısı yaşamaları ihtimaline karşı hem yeni finansman hem de pandeminin başından bu yana süregelen krediler konusunda talepleri ve sorunları dinleyerek başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olmak üzere ilgili mercilere iletmeye devam ettiklerine değindi.