ÜLKEN, DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’NDE 20.11.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda “Güncellenen Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası”nın anlatıldığı Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri online olarak gerçekleştirildi. Seminerin açılış konuşmaları TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN ve Türk Reasürans A.Ş. Genel Müdürü Selva EREN tarafından gerçekleştirildi. KOBİ'lerin alacaklarını garanti altına alan, KOBİ'lerin alacaklarını tahsil edememeleri durumunda, alacaklarının önemli bir kısmını Devlet Destekli Alacak Sigortası Havuzu tarafından karşılayan bir sigorta sistemi olan KOBİ'lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Sistemi anlatılarak sistemden kimlerin faydalanabileceği ve alacak sigortasının faydaları ele alındı.

Bilgilendirme seminerine Reel Sektör Ar-Ge ve Uygulama Daire Başkanı Hasan Çağlayan DÜNDAR, KOBİ Araştırma ve Danışmanlık Merkezi Müdürü Cahit CEREN, Türk Reasürans A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Çağrı ÇULHA ve Türk Reasürans A.Ş. Direktörü Ali Sertaç CANAL katılım sağladı.