KANADA MUTFAK VE BANYO ÜRÜNLERİ FUARI 19.11.2020

Sayın Üyemiz,

Toronto Ticaret Müşavirliğimizin 30.10.2020 tarihli elektronik postasına istinaden;

Kanada'nın tek ikili görüşme fuarı olan Mutfak ve Banyo Ürünleri Fuarı (KBC Expo )'nın 27-28 Ekim 2021 tarihlerinde Toronto Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, bahsi geçen Fuar'da, mutfak ve banyo alanında armatürler, malzemeler ve sistemler / bakım, iş ve tasarım hizmetleri, dolaplar, zemin kaplama / yer kaplama, sıhhi tesisat armatürleri, ev otomasyonu, havalandırma, su filtrasyonu, aydınlatma, aydınlatma armatürleri, ticari aydınlatma, doğal taşlar ve fayanslara ilişkin güncel ürünler ve trendlerin sergileneceği belirtilmektedir.

Fuarın, ikili görüşme ve pazar bilgilerini paylaşma konusunda tüm mutfak ve banyo sanayii alanında faaliyet gösteren tüccar ve tedarikçileri tek bir çatı altında toplamak için önemli bir platform olduğu ifade edilmektedir. 

Fuar kapsamında, Kanada'da mutfak ve banyo endüstrisini etkileyen önemli konuları ve eğilimleri küresel perspektiflerden ele alan, zengin içeriğe sahip bir konferans programının sunulacağı bildirilmektedir. Fuara katılmak isteyen şirketlerimizin indirimli ücretten yararlanmak için kayıtlarını 30 Aralık 2020 tarihine kadar yapmaları gerektiği belirtilmektedir.

Söz konusu Fuara ilişkin detaylı bilgilere http://kbcexpo.com/kbc-brochure-viewer.html adresinden ulaşılabilmektedir. 

Üyelerimizin bilgisine sunulur.