YOKSA SİZ HALA AYTO AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİNE KATILMADINIZ MI? 06.11.2020

Aydın Ticaret Odası bünyesinde kurduğu AYTO Akademi ile, kişisel gelişimden mesleki eğitime birçok alanda verdiği eğitimler ile üyelerinin ticaret hacmini geliştirmek, nitelikli ve belgeli iş gücüne katkı sağlamak adına eğitim içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. AYTO üyeleri için 5 Kasım Perşembe günü saat:15.00 – 17.00 arasında online olarak hayatı ve iş hayatını daha sağlıklı ve yaşanabilir hale getirebilmek konulu "Stres Siz Misiniz? "eğitimi gerçekleştirildi. Uzman eğitmen Teyfik BIYIKLI  tarafından verilen ve video- konferans yoluyla gerçekleştirilen eğitimde ister istemez bir zorunluluk olan stresi tanıma, gerekli stresi yönetebilme ve gereksiz stresi hayatımızdan çıkarma yöntemleri incelenerek bilgi vermenin yanı sıra katılımcılarda konuya ilişkin temel davranış kalıplarının idrak edilmesi ve uygulanması amaçlandı.

Eğitimde konuşan AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “Hem dünya hem de ülkemiz olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde eğitim konularında üyelerimiz ve eğitim katılımcıları için stres yönetimi gibi kişisel gelişim konularına da AYTO Akademi olarak önem veriyoruz.  Aydın Ticaret Odası olarak üyelerimizin bu süreçte sektör ve iş dünyasına yönelik gelişmelerden haberdar olabilmelerinin yanı sıra  geniş yelpazede sunduğumuz online eğitim içeriklerimiz ile AYTO Akademi eğitimlerimize kesintisiz devam ediyoruz.” dedi.