AYTO BAŞKANI ÜLKEN’DEN, REKTÖR ALDEMİR’E ZİYARET 15.10.2020

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Sayın Osman Selçuk ALDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Aydın ve üniversiteye yönelik gerçekleştirilmesi planlanan ve devam etmekte olan projeler istişare edildi.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN, ADÜ’nün Aydın’a katma değerinin yüksek olduğunu belirtti. ÜLKEN, “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, ilimizde lokomotif olma özelliğini taşıyan bir kurumumuz. İlimiz, öğrencilerimiz ve yapılan kent-üniversite bütünleşme çalışmaları ile güçlenmektedir” dedi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk ALDEMİR, nezaketinden dolayı Hakan ÜLKEN’e teşekkür ettiği konuşmasında, ADÜ ile Aydın’ın bütünleşme çalışmalarına önem verdiğini vurguladı. Ayrıca üniversite - sanayi işbirliği çalışmalarına da değinen Rektör ALDEMİR, “Üniversitemiz bilgi üreterek Aydın ticaretinin her zaman yanındadır” dedi.