AYTO EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 25.09.2020

Aydın Ticaret Odası Eylül ayı Olağan Meclis toplantısı videokonferans yoluyla gerçekleştirildi. Toplantıda AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit tarafından Ağustos ayı kararları ve Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı. Toplantıda konuşan AYTO Başkanı Hakan Ülken, sektör temsilcilerinin talep ve sorunlarını bizzat dinleyerek, salgın sürecinde AYTO üyelerinin ticari faaliyetlerinde yaşadıkları sorunları başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olmak üzere ilgili mercilere iletmeye devam edeceklerini dile getirdi. Salgın sürecinde sosyal mesafe ve tedbirlerin alınmasına vurgu yapılarak, TOBB ve AYTO olarak her yıl gerçekleştirilen eğitime destek yardımlarının bu yıl da gerçekleştirileceği ve salgının eğitime olan etkilerini azaltmaya yönelik yardımların ön planda olacağı belirtildi.