"The Fource Source of Nature 2020" Gıda Sektörü Sanal Fuar Organizasyonu 21.09.2020

Sayın Üyemiz,

Ege İhracatçı Birliklerinden alınan 18.09.2020 tarihli yazı ile Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Ege İhracatçı Birlikleri organizasyonunda 12-16 Ekim 2020 tarihleri arasında tüm gıda sektörlerine yönelik dijital ortamda "The Fource Source of Nature 2020" sanal fuar organizasyonunun gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Organizasyona ABD, Çin, Orta Doğu ülkeleri, Almanya ve İngiltere başta olmak üzere tüm dünyadaki birçok ülkeden alıcılar davet edilerek ikili görüşmeler gerçekleştirilecek olup, fuar ile eşzamanlı çeşitli gastronomi etkinlikleri ve uzmanların katılımıyla webinarların gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Bu çerçevede söz konusu organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda linkte yer alan başvuru formunu doldurarak, fuar katılım bedeli olan 10.000 TL'yi aşağıda bilgisi bulunan Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği hesabına yatırıldığına dair dekontu 25.09.2020 Cuma günü saat 17.30'a kadar tarim@eib.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Fuar Başvuru linki: http://eib.li/368B0