AKILLI ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ ETKİNLİK DUYURUSU 16.09.2020

ABD Ticaret Bakanlığı, her sene "Discover Global Markets" başlığı altında yüzlerce Amerikalı ve uluslararası firmayı bir araya getiren bir etkinlik düzenlemektedir.  Discover Global Markets B2B eşleştirme etkinliği, Amerikalı tedarikçilerin uluslararası alanda kendilerini tanıtarak, yeni iş ortakları bulmalarına destek olmaktadır. Bu yıl Discover Global Markets, sanal ortamda,  7-9 Ekim 2020 tarihleri arasında ve "Intelligent Manufacturing - Akıllı Üretim Teknolojileri" alanında gerçekleştirilecek olup ilgili tanıtım broşürünü ekte yer almaktadır.

Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 33 ülkeden firma, akıllı üretim teknolojileri alanında çözumler sunan ve Türkiye'de iş yapmayı dileyen Amerikan tedarikçileriyle tanışmak üzere Discover Global Markets - Intelligent Manufacturing etkinliğine davet edilmektedir.

Katılmak isteyen firmalar, aşağıdaki web sitesi üzerinden ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirler. Birden fazla firma temsilcisi katılacaksa, her biri ayrı olarak kayıt yaptırmalıdır: 

https://www.trade.gov/discover-global-markets-intelligent-manufacturing-international-executive-program

İkili görüşmeler, 7-9 Ekim 2020 tarihlerinde ABD/EST saatine göre 6:00-21:00 arasında (Türkiye saati ile 13:00-04:00 arasında) gerçekleşecektir. Etkinliğe katılacak firmaların kendileri için en uygun olan saatlerde toplantı seçebilmesi için, bir an önce kayıt yaptırmalarında fayda bulunmaktadır.

B2B Eşleştirme Etkinliği'nde yer alacak Amerikan firmalarının listesi: 

https://www.trade.gov/discover-global-markets-intelligent-manufacturing-international-executive-program-us-participants

(Liste sürekli güncellenmektedir; 100'ün üzerinde Amerikan firmasının katılması beklenmektedir)

Üyelerimizin bilgisine sunulur.