AYTO AKADEMİ’DEN ÜYELERİNE ONLINE “ULUSLARARASI PAZARDA MÜŞTERİ BULMA TEKNİKLERİ” EĞİTİMİ 18.06.2020

İhracat yapan üyelerimiz için 16-17-18 Haziran (Salı-Çarşamba-Perşembe) günü saat: 9.30 – 12.30 arasında online olarak "Uluslararası Pazarda Müşteri Bulma Teknikleri" eğitimi yapıldı. Dış Ticaret Uzmanı Murat ODACI tarafından verilen ve video- konferans yoluyla gerçekleştirilen eğitimde, ihracatçı ve bu alanda girişimde bulunmak isteyen üyelerimiz ihracat hedefi oluştururken uluslararası ticari bilgiye erişim için kullanabilecekleri online platformlar, websiteler gibi kaynaklar konusunda bilgilendirildi. Yanı sıra, eğitim katılımcısı üyelerimizin hedef pazar araştırması, potansiyel müşteri araştırması, gümrük süreçlerinde istenen temel ve ek belgeler, devlet ticaret destekleri konularında bilgi sahibi olması sağlandı.

Ticarette çağın getirdiği yenilik ve gereklilikler ile birlikte teknolojinin ve online platformların kullanımının önemine vurgu yapan AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “Koronavirüs salgını süreci ile online toplantılar, eğitimler gibi platformların kullanımı daha da ön plana çıktı, biz de Aydın Ticaret Odası olarak hem üyelerimizin sağlığını korumak hem de AYTO Akademi eğitimlerimize kesintisiz devam edebilmek adına bu süreçte eğitimlerimizi online olarak gerçekleştiriyoruz. Eğitime katılan üyelerimizin Murat Hocamızın verdiği bilgiler ışığında dış ticaret hacimlerini geliştirmesi ve kendilerine potansiyel yeni pazar ve müşteriler edinmeleri dileğiyle”, dedi.