AYTO, TARIMA DAYALI İHTİSAS (JEOTERMAL ISITMALI SERA) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜTEŞEBBİS HEYETİNDE 16.06.2020

Aydın Ticaret Odası, Aydın İli Efeler İlçesi Kadıköy Mahallesinde kurulacak olan Kadıköy Tarıma Dayalı İhtisas ( Jeotermal Isıtmalı Sera) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB)’nin kurulması için oluşturulan müteşebbis heyet içinde yer aldı. Bakanlık tarafından yer seçimi kesinleştirilen OSB'nin oluşumuna katılan kurum ve kuruluşların yetkili organlarınca mensupları arasından tespit edilen asil ve yedek üyelerden oluşan müteşebbis heyet OSB’nin en üst karar organını oluşturuyor.

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YIKOB), Aydın Ticaret Odası (AYTO), Aydın Ticaret Borsası ve Efeler Ziraat Odası Başkanlığı’nın Müteşebbis Heyet olarak yer aldıkları Aydın ili Efeler İlçesi Kadıköy Mahallesinde kurulacak olan Kadıköy Tarıma Dayalı İhtisas ( Jeotermal Isıtmalı Sera) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Kuruluş Protokolü bugün saat 11.00’de  Aydın Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen törende imzalandı.

Törene Vali Yavuz Selim Köşger, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Vali Yardımcıları Hulusi Arat, Yücel Gemici, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Ökdem, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur ve Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu katıldı. Törende TDİOSB, kuruluş protokolünün Bakanlıkça onaylanması ve Bakanlık TDİOSB Sicil defterine kaydı ile tüzel kişilik kazanacak olup işlemlere devam edileceği duyuruldu.