16. VE 17. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİMİZ İLE TOPLANTI 08.04.2020

Odamız Teknik Danışmanlık ve Müşavirlik ve Hububat, Fırıncılık Ürünleri ve Muhtelif Tatlılar olmak üzere 16. ve 17. Meslek komitesi üyelerimiz ile videokonferans yoluyla toplantılarımızı gerçekleştirerek sektörel bazda sorun, çözüm önerisi ve talepleri  istişare ettik. Toplantıda ilk olarak devletimiz ve  başta üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği gibi ilgili kurumların girişimleriyle bu zorlu süreçte hem üyelerimiz hem de çalışanları için  sağlanan destek niteliğinde olan Kısa Çalışma Ödeneği, Mücbir Sebep Kapsamına alınan Sektörler, Ekonomik Kalkınma Paketi gibi destekler ele alındıktan sonra tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgınının söz konusu sektörlerin ekonomisi ve piyasası üzerindeki etkisi ve bu süreçte il bazında alınabilecek tedbirler dile getirildi.