AYTO ÜYELERİ TASARIM VE İNOVASYON PEŞİNDE 12.03.2020

Aydın Ticaret Odası (AYTO) 1. ve 9. Meslek Komitesi’nden 32 üyesi ile, alanında dünyanın ikinci en büyük fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı- UNICERA İstanbul fuarını ziyaret etti. Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı olan ve CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğinde düzenlenen fuar 10-14 Mart 2020 tarihleri arasında, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenleniyor. Türk seramik, banyo, mutfak sektörünün yanı sıra dünyanın en önemli bin 200'ün üzerinde uluslararası markanın en yenilikçi ürünlerine ev sahipliği yapan UNICERA 2020 fuarında, ünlü tasarımcılar tarafından 2021 trendleri belirleniyor ve seramik banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, mutfak ve dekorasyon ürünleri gibi pek çok ürün grubu bir arada sergileniyor.

Fuar ile ilgili açıklamada bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken “AYTO olarak üyelerimizin sektörlerindeki fuarları ziyaret etmelerini çok önemsiyoruz.  Odamızca gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar hem sektörel gelişmeleri takip hem de üyeler arasında kaynaşma ve dayanışma açısından fayda sağlamakta. Üyelerimizin katılım sağladıkları fuarlardan iyi uygulamaları ve yenilikleri görerek dönmeleri ve bu konudaki memnuniyetlerini dile getirmeleri bizim için önemlidir.” diye konuştu.