AYTO ÜYELERİ SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ FUARLAR İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR 10.03.2020

Aydın Ticaret Odası (AYTO) üyeleri, AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Tuncal ile birlikte bu yıl 12. si düzenlenen Avrasya Kapı 2020 Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı’nı ziyaret etti. Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen ve Kapı Aksesuarları, Kapı Üretim Makineleri, Kilit ve Kontrol Sistemleri gibi birçok alanda sektörünün lideri konumundaki firmaların 100’ün üzerinde ülkeden sektör profesyonelleri ile bir araya geldiği fuar 4-7 Mart tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Aydın Ticaret Odası fuara 54 üyesi ile katılım sağladı. 3 gün süren fuarın konusu Kapı, Kepenk, Kilit, Alarm ve Güvenlik, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları olup başlıca ürün hizmet grupları Yapı-Endüstriyel Kapı, Bariyer, Kilit, Alarm, Güvenlik, Geçiş Kontrol Sistem, Kepenk, Panel, Pano, Bölme, Motor, Mekanizma, Tamamlayıcı Ürün ve Aksesuarlarıydı. Fuarda stand açan AYTO üyelerinden Oktay Çetinler ve Fen-İş Makina’nın ziyaret edilmesinin ardından sektöründe dünyanın en büyük B2B görüşmelerin gerçekleştiği Busworld Turkey İstanbul fuarı ziyaret edildi.

Fuar ile ilgili açıklamada bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken “Bu yıl 12.si düzenlenen Avrasya Kapı 2020 Fuarı sektör için önemli ve bu alanda üretim, ithalat, toptancılık ve satıcılık yapan aktörlerin bir araya geldiği bir ortam. Bu bağlamda sektöründe öncü fuarlara katılım üyelerimiz için gelişmeleri yakından takip etmeleri konusunda katkı sağlayacaktır ” dedi.