63 YILLIK EMEK 29.01.2020

Aydın Ticaret Odası’na 63 yıldır kayıtlı ve oda kaydı devam eden en eski üye olan Sebahattin Gezer’in emeklilik dolayısıyla üyeliğini bitirmesi nedeniyle emektar üye için plaket töreni düzenlendi. Törene TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Coşkun Cerit ve yönetim kurulu üyeleri ile Sebahattin Gezer’in ailesi katıldı.

Emektar üye Sebahattin Gezer’e 63 yıllık emeğinden dolayı törenle plaket takdiminde bulunuldu.

1965’de ilk açık galeriyi açan ve 1996’dan beri, 23 yıldır Aymas Galericiler sitesinde faaliyet gösteren Çineli Sebahattin Gezer 63 yıllık ticari hayatında pratik çözüm yollarını kullandığını ve ticari hayatı boyunca kimsenin hakkını yemediğini, icralık olmadığını belirtti. Ticarette yalan söylememenin ve dürüst ticaretin öneminden bahseden 88 yaşındaki Sebahattin Gezer   “Ben Aydın Ticaret Odası’nın hizmetlerinden dolayı gelmiş geçmiş tüm büyüklerimize ve şuandaki Hakan Başkan’a da teşekkürlerimi sunuyorum. Ticaret Odası itici bir güçtür, esnafın yanındadır. Ben çok memnunum, Allah razı olsun. Duyarlılıklarından dolayı Hakan Ülken ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Törende konu ile ilgili açıklama yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken  “Biz de Aydın Ticaret Odası olarak, oda kaydı 63 yıldır devam eden en eski üyemiz olan Sebahattin Bey’e bugüne kadar Aydın ekonomisine yapmış olduğu katkı ve aynı zamanda odamıza vermiş olduğu emek için teşekkür ederek bugün sizlerin huzurunuzda plaket ile ödüllendirmek istedik. Bundan sonraki yaşamında kendisine sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.