Aydın'daki Oda ve Borsalar Elazığ ve Malatya için Tek Yürek 28.01.2020

Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrası, TOBB öncülüğünde Aydın ili ve ilçelerindeki oda ve borsalar işbirliği ile toplanan yardımlar, Aydın Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantı sonrası yola çıktı. Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, Söke Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Aydın Sanayi Odası, Kuşadası Ticaret Odası, Didim Ticaret Odası ve Söke Ticaret Odası yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, üyelerden toplanan ihtiyaç malzemeleriyle doldurulan tır dualarla yolcu edildi.

Toplantıda konu ile ilgili açıklama yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken “Allah ülkemizi depremlerden, doğal afetlerden korusun. Böyle durumlarda Türk toplumunun en önemli özelliği olan yardımlaşma  ve nerede bir sorun varsa oraya hep birlikte el atma güdüsü devreye giriyor ve doğal olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde Türkiye genelinde ülkemizin her bölgesinden yardım tırları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkıyor. Birçok tır yerine ulaşırken birçok tır ise yolda. Elazığ ve Malatya'da yaşanan ve ülkece acısını içimizde hissettiğimiz deprem sonrası Aydın oda ve borsaları olarak başlattığımız destek kampanyası sonucunda üyelerimizden topladığımız malzemeleri bugün AFAD merkezlerine gönderiyoruz. Biz de Aydın oda ve borsalar olarak Nazilli Ticaret Borsamız, Nazilli Ticaret Odamız, Kuşadası Ticaret Odamız, Didim Ticaret Odamız, Söke Ticaret Odamız, Söke Ticaret Borsamız, Aydın Ticaret Borsamız, Aydın Sanayi Odamız ve Aydın Ticaret Odası olarak Aydın’daki dokuz oda borsa bu kampanyaya destek olarak kardeşlerimizin yanındayız diyoruz” dedi.