KOBİ’lere Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları 27.01.2020

Sayın Üyemiz;

30 Ocak 2020 tarihinde (Perşembe) saat: 13.30’da Odamız toplantı salonunda “KOBİ’lere Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları” toplantısı yapılacaktır. Toplantıda, KGF’nin, KOBİ’lere yönelik kredi-finans destekleri, Eximbank’ın KOBİ’lere sağladığı ihracat kredi ve sigorta destekleri, TİM’in KOBİ’lerin ihracata açılmasına yönelik faaliyetleri, KOBİ’lere yönelik güncel devlet yardımları, KOSGEB destekleri, DenizBank’ın KOBİ’lere yönelik bankacılık faaliyetleri, LOGO Yazılımın, KOBİ’lerin dijitalleşmesine yönelik faaliyetleri, ilgili Kurum ve Kuruluşların Müdürleri ve uzmanları tarafından anlatılacak olup, toplantı sonunda KOBİ’ler ile karşılıklı görüşmeler yapılacaktır. Toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir. Katılım için Odamız 02562180909 dahili: 131 nolu telefonundan İlknur ANNIAK’a veya dahili: 117 nolu telefonundan Eylem KEMERCİ’ye kayıt yaptırılması gerekmektedir.