‘’ELAZIĞ ve MALATYA İÇİN TEK YÜREK’’ 26.01.2020

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

24 Ocak tarihinde Elazığ ve Malatya illerimizde meydana gelen deprem hepimizi derinden yaralamış ve deprem gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Acılarını derinden paylaştığımız depremzede vatandaşlarımıza destek olabilmek ve içinde bulundukları bu sancılı dönemi en hafif şekilde atlatmalarını sağlamak adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin öncülüğünde Aydın Ticaret Odası olarak Elazığ ve Malatya’ya 2 gün sürecek bir yardım kampanyası başlatıyoruz. (26.01.2020 Pazar – 27.01.2020 Pazartesi)

Depremzede vatandaşlarımıza destek olmak isteyen siz değerli Üyelerimizin 05533252390 numaralı telefondan bize ulaşması durumunda malzemeler Odamız tarafından adresinizden teslim alınıp, Elazığ ve Malatya illerimizdeki AFAD koordinasyon merkezlerine iletilecektir.

İhtiyaç Duyulan Öncelikli Malzemeler;

1-Isıtıcı ( elektrikli-tüplü)