SOSYAL MEDYA SATIŞI İÇİN BİLMENİZ GEREKENLER BU EĞİTİMDE 25.02.2019

Sayın Üyemiz;

27-28 Şubat 1 Mart 2019 tarihlerinde Odamız Eğitim salonunda saat: 10.00 - 17.00 arasında “Sosyal Medya Satışı” eğitimi gerçekleştirilecektir. 3 gün sürecek eğitimde SEO ve Sosyal Medya Stratejisi, Facebook Reklamları Nedir? Nasıl Çalışır? Facebook Reklam Tipleri, Kampanya Yönetimi, Sosyal Medya Takip Sistemleri, Etkili İçerik Stratejileri Geliştirmenin Yolları, Adwords Reklam Modelleri, Reklam Sıralaması, Adwords Kurulum Stratejisi Belirleme, Uygulamalı Adwords Kurulumu, Remarketing’e Giriş, Remarketing Listesi Oluşturma, Sosyal Medya üzerinden satış, Dijital Medya Planı Nasıl Yapılır? Hedef Kitle ve Mecra seçimi konuları anlatılacaktır. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı Raşit DOĞAN tarafından verilecek eğitim katılım 30 kişi ile sınırlı olup eğitimi tamamlayanlara sertifika verilecektir. Katılım için Odamız 02562180909 dahili 131 nolu telefonundan İlknur ANNIAK’a ve dahili: 117 nolu telefonundan Eylem KEMERCİ’ye kayıt yaptırılması gerekmektedir.