GEKA 2019 YILI MALİ DESTEK TANITIM TOPLANTISININ İLKİNİ AYTO’DA GERÇEKLEŞTİRDİ 25.02.2019

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), 18 Şubat 2019 tarihinde ilan ettiği “Güçlü Sanayi ve Temiz Üretim” Mali Destek Programlarının tanıtımı ve potansiyel yararlanıcılara bilgilendirme toplantılarının ilkini AYTO’da gerçekleştirdi.

 

AYTO Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, AYTO Yönetim Kurulu Üyeleri ile 2 yıl sonra kar amacı güden kuruluşları da kapsayan bir fasıl açılması sebebiyle AYTO Üyeleri de katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, “Düzenlemekten en çok mutluluk duyduğumuz toplantılar üyelerimize sağlanan destek ve hibelerin tanıtım toplantıları oluyor. GEKA 2 yıl aradan sonra 2019 yılında kar amacı güden işletmelere yönelik Güçlü Sanayi ve Temiz Üretim Mali Destek programını açıkladı. İlk tanıtım toplantısını da Odamızda gerçekleştiriyoruz. Bu konuda GEKA Yönetim Kurulu ve Genel Sekreterine teşekkür ediyorum. Destek bütçesini oluşturan kamu kaynaklarının İlimiz firmaları tarafından kullanılması kamu kaynağının İlimizde kalması açısından büyük önem arz ediyor. Bu açıdan üyelerimizi proje yazarak 2019 yılı mali destek programına başvurmaya davet ediyorum”, dedi.

 

Kar amacı güden işletmelere yönelik toplam 30 Milyon TL bütçeli Güçlü Sanayi ve Temiz Üretim Mali Destek Programlarına elektronik ortamda son başvuru tarihi 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü.