SEN KİMSİN NEREYE AİTSİN SEMİNERİ 17.12.2018

Sayın Üyemiz;

 

21 Aralık 2018 Cuma günü saat 18.00 - 20.00 saatleri arasında Odamızda “Sen Kimsin Nereye Aitsin” Semineri düzenlenecektir.

 

Profesyonellik, Motivasyon, Kendini Tanıma, Kuruma Ait Olmak ve Ast Üst İlişkilerinde Koçluk konularının işleneceği ücretsiz seminere katılım için Odamız 02562180909 (Dâhili 145) numaralı telefonundan veya m.baskar@ayto.org.tr mail adresinden Murat BAŞKAR ’a kayıt yaptırılması gerekmektedir.

 

Bilgilerinize duyurulur.

 

AYDIN TİCARET ODASI

 

SEN KİMSİN NEREYE AİTSİN SEMİNERİ

 

 

EĞİTİMİN AMACI

Başarılı insanlar önce kendini tanırlar. Kendini bilen, ne yapacağını ve hangi yöne gideceğini daha iyi tespit eder. İnsanlar yalnız yaşamak için yaratılmamıştır. Ait olma isteği varoluşumuzdan beri en önemli gereksinimlerimizdendir. Hem kendimizin farkına varmak hem de Ait olma arzumuzu incelemek.

 

 

EĞİTİMİN ÖZELLİĞİ

Söz konusu eğitimimiz, bilgi vermenin yanı sıra bir kişisel gelişim eğitimi olup, katılımcılarda konuya ilişkin temel davranış kalıplarının idrak edilmesini ve uygulamaya sokulmasını amaçlar. Eğitimde katılımcıların kafalarındaki soru işaretlerini ve şüphelerini eğitim esnasında tartışma konusu yaparak Etkileşimli (Diyalektik) Eğitim Yöntemi uygulanmasıdır. Böylece eğitimimiz; açık bir iletişime, detaylı bir öğrenmeye ve kalıcı bir davranış değişikliğine sebep olmaktadır.

 

EĞİTİMİN İÇERİĞİ

Profesyonellik

Motivasyon

Kendini Tanıma

Kuruma ait olmak

Ast Üst İlişkilerinde koçluk 

 

KATILIMCI PROFİLİ

Kurum içinde ve kurum dışında, müşteri hizmetlerinde çalışanlar ve bir ürün ya da hizmetin pazarlanmasında, satışında ve sonrasında müşteriyle birebir ilişki kuranlar ile müşteri hizmetlerini ve müşteriyle birebir ilişki kuran kişi(ler)i yöneten ve bunlara destek veren herkes.