MARKA YÖNETİMİ EĞİTİMİ 12.12.2018

Sayın Üyemiz;

17 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 10.00 - 16.00 saatleri arasında Odamızda “Marka Yönetimi Eğitimi” düzenlenecektir.

Marka bilincini oluşturmak, müşteriler ve çalışanlar açısından marka bilinirliğini yaratmak ve bu süreci doğru yönetmek konularının işleneceği ücretsiz eğitime katılım için Odamız 02562180909 (Dâhili 145) numaralı telefonundan veya m.baskar@ayto.org.tr mail adresinden Murat BAŞKAR ’a kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Bilgilerinize duyurulur.

AYDIN TİCARET ODASI

MARKA YÖNETİMİ  EĞİTİMİ

EĞİTİMİN AMACI

Marka bilincini oluşturmak, Müşteriler ve çalışanlar açısından marka bilinilirliği yaratmak, bu süreci doğru yönetmek amaçlanmaktadır.

EĞİTİMİN ÖZELLİĞİ

Söz konusu eğitimimiz, bilgi vermenin yanı sıra bir kişisel gelişim eğitimi olup, katılımcılarda konuya ilişkin temel davranış kalıplarının idrak edilmesini ve uygulamaya sokulmasını amaçlar. Eğitimde katılımcıların kafalarındaki soru işaretlerini ve şüphelerini eğitim esnasında tartışma konusu yaparak Etkileşimli (Diyalektik) Eğitim Yöntemi uygulanmasıdır. Böylece eğitimimiz; açık bir iletişime, detaylı bir öğrenmeye ve kalıcı bir davranış değişikliğine sebep olmaktadır.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ

1. Marka Nedir
  2. Neden marka olunmalı
  3. Nasıl marka olunur