ÜYELERİMİZE YENİ NEFES 02.04.2018

TOBB öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilen Nefes Kredi için imzalar atıldı. Aylık 0,99 faiz, 6 ertelemeli, 12 ay vade imkânı ile kullandırılacak olan TOBB Nefes Kredisi’ne Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım aracılık edecek.

Üyelerimiz 2 Nisan Pazartesi (bugün)’den itibaren Aydın Ticaret Odası’ndan oda kayıt ve faaliyet belgesi alarak Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankalarından Nefes Kredisi için başvurabilirler.

50 Bin KOBİ’nin 5 Milyar Lira kredi imkânına kavuşacağı Nefes Kredisi’nin her KOBİ için üst limiti 200.000 TL. Kredinin %85’i ise Hazine destekli KGF kefaleti kapsamında olacak.