AYTO ÜYELERİ OYUNU EKONOMİDEN YANA KULLANDI 02.04.2018

Aydın Ticaret Odası Demokrasi Şenliği 1 Nisan Pazar günü Osmangazi Ticaret Lisesi’nde gerçekleştirildi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken’in sarı pusula ile yarıştığı seçimlerde Meclis Üyesi Ömer Özkaya ise beyaz pusula ile seçime girdi.

Güneşli bir Aydın Pazar gününde AYTO üyeleri önümüzdeki 4 yıl için ticari hayatlarına ve Aydın Ekonomisi’ne katkı sağlayacağına inandığı adaya oy vermek için sandık başına gittiler.

Seçim sürecinde oluşturulmaya çalışılan gergin ortamın aksine bayram havasında gerçekleşen seçimler sonucunda AYTO Üyeleri, geçtiğimiz 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği fuar ziyaretleri ile Aydın’a 30 Milyon TL’nin üzerinde katkı sağlayan, kurduğu AYTO Akademi ile 5000’in üzerinde üyesine eğitim veren, resmi kurumlar düzeyinde üyesinin her sıkıntısını çözen, AYTO’da digital çağı başlatan ve Üyesinin ve Aydın’ın ihtiyacı için modern bir Oda hizmet binasını Aydın’a kazandıran Hakan Ülken ve ekibinden yana oylarını kullanarak 17 Meslek Komitesi’nin 15’ini kazanmalarını sağladılar.

Seçim sonunda AYTO Üyelerine teşekkür eden Başkan Hakan Ülken, “Sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Bize bu görevi tekrar layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugün bu bahçede olan tüm arkadaşlarımla daha da iyisini yapmak için var güzümüzle çalışmaya devam edeceğiz”, dedi.