Eğitim Uzmanı Dr. Cengiz TAVUKÇUOĞLU AYTO AKADEMİ'DE 14.04.2017

Eğitim Adı: Başarıya Giden Yol 

Eğitmen: Yrd. Doc. Dr. Cengiz TAVUKÇUOĞLU

Eğitim Yeri: Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu

Eğitim Tarihi: 18 Nisan 2017 Salı

Eğitim Saati: 14:30

 

 

Sayın ÜYEMİZ; 

 

Bildiğiniz üzere Bahar yarıyılı içerisinde TEOG VE LYS Sınavları gerçekleştirilecektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve kıymetli aileleri sınav kaygısı ve gelecek endişesi taşımaktadırlar. 

 

Aydın Ticaret Odası ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak “Gençlere Yatırım, Geleceğe Yatırım” olduğu bilinci ve sorumluluğu ile çocuklarımızın, kişisel gelişimlerine iş ve meslek yaşamlarına yönelik kararlarına katkı ve farkındalık getirmek, sınava yönelik kaygılarının azaltılmasını sağlamak amacı ile TEOG ve LYS öncesi “Başarıya Giden Yol” konulu seminer gerçekleştireceğiz. 

 

Seminer için TOBB Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin değerli hocalarından olan ve tüm Türkiye’de Kamu ve Özel Eğitim Kurumlarında Aile Çocuk İletişimi, Sınav Kaygısı, Özgüven Gelişimi, Başarının Yolları, konularında dersler, seminerler ve konferanslar veren Eğitim Uzmanı Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nu ilimize davet ettik. 

 

Hocamızın “Başarıya Giden Yol” konulu eğitiminin çocuklarımıza ve ailelerine katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. 

 

Ekonomik ve sosyal kalkınmanın iyi yetişmiş bir nesil ile mümkün olacağına olan inancımızla, sınava girecek tüm öğrencilerimizi ve değerli ailelerini 18 NİSAN 2017 Salı günü saat: 14.30’da Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonunda yapılacak eğitime davet ediyoruz.