AYTO Akademi’den “Paramı Yönetebiliyorum” Eğitimi 23.03.2017

AYTO Akademi, Kalkınma Bakanlığı, Habitat Derneği ve VISA işbirliği ile düzenlenen, eğitmenliğini Lale Nesil’in yaptığı “Paramı Yönetebiliyorum” eğitimi Odamız Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Finansal okuryazarlığın püf noktalarının anlatıldığı eğitimde firmaların bütçe oluştururken ve harcama yaparken dikkat etmeleri gereken konularda bilgiler verildi.

Eğitim sonunda konuşan AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL, “ Ticarette uzun yıllar var olabilmenin yolu bütçe disiplininden geçiyor. Doğru bütçe yapan, harcama kalemlerini doğru tespit eden ve kazancı yatırıma dönüştüren firmalar, piyasa şartları ne kadar zorlu olsa da ayakta kalabiliyorlar. Bu açıdan bugün düzenlediğimiz eğitim, finansal okuryazarlığın geliştirilmesi için firmalarımıza yol gösterici olacaktır”, dedi.