AYTO AKADEMİ’DEN SOSYAL MEDYA OKURYAZARLIĞI EĞİTİMİ 21.03.2017

AYTO Akademi, Habitat Derneği ve Microsoft işbirliği ile düzenlenen, eğitmenliğini Metehan Metin’in yaptığı Sosyal Medya Okur Yazarlığı eğitimi Odamız Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitimde, yeni nesil web teknolojilerinin getirdiği kullanım kolaylığının ve iletişim hızıyla yakalanan eş zamanlı bilgi paylaşımının takip edildiği Sosyal Medyayı, iş yaşamında, firmanızın tanıtımında etkin kullanma yolları ve dijital platformların temel uygulamaları hakkında bilgiler verildi. Katılımcılara sertifikanın da verildiği eğitim 3 saat sürdü.

Üyelerimizin yoğun katılım gösterdiği eğitim sonunda konuşan Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “AYTO Akademiyi hayata geçirdiğimiz günden bugüne kadar düzenlediğimiz 40’a yakın eğitimde 4000’in üzerinde üyemize ve çalışanlarına sertifika verdik. Eğitimlerimizi belirlerken üyelerimizin taleplerini ve iş yaşamlarında Onlara fayda sağlayacağını düşündüğümüz konuları referans alıyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz eğitim, bilişim çağında ticari hayatın olmazsa olmazı sosyal medyanın etkili kullanımı üzerineydi. Mart ayı sonuna kadar düzenleyeceğimiz 2 eğitimimiz daha olacak. Üyelerimiz tüm eğitimlerimize Odamızın sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilir ve eğitimler için katılımcı bilgilerini bırakabilirler”, dedi.