Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi 20.03.2017

Eğitim Tarihi: 21 Mart 2017 Salı günü

Eğitim Saati:14.00

Sayın Üyemiz;

21 Mart 2017 Salı günü saat:14.00'da Odamız toplantı salonunda “Sosyal Medya Okuryazarlığı” Eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitime katılım 50 kişi ile sınırlı olup, eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Ücretsiz olan eğitime katılım, başvuru sırasına göre belirlenecektir. Katılım için Odamız 0256 218 09 09 dahili 131 nolu telefonundan İlknur ANNIAK’a kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Eğitimin Amacı

Bu eğitimde, yeni nesil web teknolojilerinin getirdiği kullanım kolaylığının ve iletişim hızıyla yakalanan eş zamanlı bilgi paylaşımının takip edildiği Sosyal Medyayı, iş yaşamında, firmanızın tanıtımında etkin kullanma yolları ve dijital platformların temel uygulamaları hakkında bilgiler verilecektir.

Eğitim İçeriği

Sosyal Medyanın Tarihi

Sosyal Medya Okur Yazarlığı Nedir?

Sosyal Medya Neden Önemlidir?

Sosyal Medya Türkiye

Sosyal Medyanın Araçları Nelerdir?

Sosyal Medya Ve Etik

Sosyal Medya Ve İnternet Hukuku

Faydalı Siteler Ve Uygulamalar

Sosyal Medya Yönetim Araçları