İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ İÇİN İŞKUR AYTO'DA 14.03.2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında, Odalarda ve Borsalarda kurulacak İŞKUR Hizmet Noktası için Ankara’da imzalanan protokol kapsamında Aydın İŞKUR Hizmet Noktası, Odamızda faaliyetine başladı.

Üyelerimizin başka bir yere gitmeye gerek kalmadan Odamızda İŞKUR destekleri ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceklerini dile getiren Genel Sekreter İlknur KABASAKAL, “AYTO olarak 2010 yılından beri İŞKUR Hizmet Noktası olarak desteklerle ilgili üyelerimizi bilgilendiriyoruz. İstihdam Seferberliği kapsamında yapılan protokolle 1 ay boyunca 8.30-17.30 saatleri arasında Aydın İŞKUR İl Müdürlüğü’nden İş ve Meslek Danışmanı bir arkadaşımız Odamız hizmet binasında üyelerimizin sorularını cevaplamak üzere bizlerle birlikte olacak. Üyelerimizi, Devletimizin başlatmış olduğu İstihdam Seferberliğine katkı sağlamak üzere alacakları yeni personeller için İŞKUR destekleri ile ilgili sorularına cevap bulmak üzere Odamıza bekliyoruz”, dedi.