AYTO Akademi’den Marka Yönetimi Eğitimi 02.03.2017

AYTO Akademi tarafından organize edilen Özkan Yönetim Danışmanlık firması Eğitmeni Memet Özkan tarafından verilen “Marka Öyküleriyle Marka Yönetimi (İş Dünyasından Yaşanmış Örneklerle)” eğitimi Meclis Üyelerimizin katılımıyla Odamız Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitmen Memet Özkan tarafından iş dünyasından yaşanmış örneklerin sunulduğu eğitimde Marka Nedir, Marka Nasıl Yaratılır, Hedef Kitle Nedir, Nasıl Belirlenir ve Marka Yaratma Süreçleri Nelerdir gibi sorulara cevap verildi.

Eğitimin ardından konuşan  AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Ocak ayında verdiğim röportajda daha müreffeh bir Aydın için markalaşma hamlesini başlatmamız gerektiğini belirtmiştim. Marka şehir Aydın hedefine ulaşabilmek için mikro düzeyde firmalarımızın markalaşmasının önemli olduğu kanaatindeyim. Üyelerimizin teveccühleriyle göreve gelmiş sektörlerinin lideri olan Aydın Ticaret Odası Meclis Üyelerinin Markalaşma konusunda üyelerimize öncülük etmesi gerektiğini düşünerek markalaşma konusunda bir eğitim düzenledik. Umarım herkes için faydalı ve iyi bir eğitim olmuştur”, dedi.