AYTO’dan Sigorta Acentelerine Müjde. 28.02.2017

Aydın Ticaret Odası’nın 2014 yılından bu yana yaptığı çalışmalar meyvesini verdi. KOSGEB sisteminde yapılacak düzenlemenin ardından koşulları sağlayan sigorta acenteleri de KOSGEB desteklerinden faydalanabilecek ve düşük faizli kredi kullanabilecek.

Aydın Ticaret Odası’nın üye odaklı yaptığı çalışmaların bu kez sigorta acentelerine fayda sağladığını belirten AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Sigorta acentelerimiz sektörel olarak önemli bir güç olmasına rağmen KOSGEB desteklerinden yararlanamıyordu. 2014 yılında meslek komitemizin isteği doğrultusunda başlattığımız çalışmalar sonuca ulaştı. Sigorta acentesi üyelerimiz KOSGEB’in diğer işletmeler için istemiş olduğu koşuları sağladıklarında KOSGEB desteklerinden faydalanabilecekler. Bütün sigorta acentesi üyelerimize hayırlı olsun. Bir kez daha belirtmek isterim ki her bir üyemiz ticari hayatında yaşadığı problemi kendi meslek komitesine bildirsin. Biz meslek komitelerimizden gelen her talebi değerlendirerek çalışmalarımızı yapıyoruz, dedi.