“Firmalarda Stratejik Finansal Risk Ve Zaman Yönetimi” Eğitimi Gerçekleştirildi. 20.02.2017

AYTO Akademi tarafından organize edilen “Firmalarda Stratejik Finansal Risk Ve Zaman Yönetimi” eğitimi Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İki oturum halinde gerçekleşen ve katılımcılara sertifika verilen eğitimin sabah oturumunda eğitmen Yüksel Bilek tarafından risk yönetimi ve riskin doğru yönetildiğinde kazanca nasıl dönüşebileceği gibi konularda bilgiler aktarıldı. Öğleden sonra yapılan oturumda eğitmen Evren Keçeci zaman yönetiminin işyerlerinde nasıl uygulanabileceği ve bu sayede iş hayatında profesyonelleşmeye doğru nasıl ilerlenebileceği konusunda firmalara önemli ipuçları verdi.

Eğitimin sonunda yapılan sertifika töreninde konuşan Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “Üyelerimizin iş yaşamlarında kullanabilecekleri pratik bilgileri vermek, onların işlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için düzenlediğimiz eğitimlerden birini daha geride bıraktık. Eğitime yapılan yatırımın uzun vadede her zaman doğru sonuçlar vereceği kanaatindeyiz. AYTO olarak üyelerimizin hem kişisel hem de işletmelerinin ekonomik gelişimini önemsiyoruz. Bu doğrultuda bu yılbaşında AYTO Akademiyi tam anlamıyla hayata geçirdik. Ayrıntılarını çok yakında açıklayacağımız bir projeyle sektörün devi İzgören Akademi ile AYTO Akademi bir işbirliğine imza atıyor. Bu işbirliğinin sonucunda kazanan yine üyelerimiz ve Aydın olacak”, dedi.