FİRMALARDA STRATEJİK FİNANSAL RİSK ve ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ 07.02.2017

Sayın Üyemiz;

17 Şubat 2017 CUMA günü saat:10.30’da Odamız toplantı salonunda “Firmalarda Stratejik Finansal Risk ve Zaman Yönetimi” Eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitim 50 kişi ile sınırlı olup, eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Ücretsiz olan eğitime katılım, başvuru sırasına göre belirlenecektir. Katılım için Odamız 0256 218 09 09 dahili 131 nolu telefondan İlknur ANNIAK’a kayıt yaptırılması gerekmektedir. Aydın Ticaret Odası

EĞİTİM İÇERİK

Eğitimin Adı: Firmalarda Stratejik Finansal Risk Ve Zaman Yönetimi

Eğitim Tarihi ve saati: :17 Şubat Cuma Saat:10.30

Eğitim Yeri: Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonu

Eğitmenler: Yüksel Bilek & Evren Keçeci

Eğitimin Amacı:

Sektörde ister uluslararası isterse yerel olsun tüm finansal kurumlar, fırsatlarla birlikte tehditleri de barındıran bu evrime uyabilmek, rekabetten katma değer yaratan adımlarla kazanan olarak çıkabilmek ve yakaladıkları başarıyı sürdürülebilir hale getirmek için yollar arıyorlar. Finansal riskin, iyi yönetilemediği durumlarda, bu riskle karşı karşıya olan işletmeler iflasa sürüklenebilir. Gelişen ve değişen koşullar, başarılı bir girişimden söz edebilmek için riskin üstlenilmesinin tek başına yeterli olmadığını; asıl başarının riskin iyi yönetilmesi ile olanaklı olduğunu göstermiştir. Bu süreçte Zaman yönetimi ile zamanı doğru ve etkin kullanabilmek, yönetebilmek, iş veya sosyal hayatınız veya çevrenizi profesyonel yönetebilmeyi öğrenmiş olacaksınız. Zaman yönetimi eğitimi işyerinizde daha etkin ve aktif rol almanızı sağlayarak kariyer yolunda hızlı ilerlemenizi sağlar.

Kimler katılmalıdır?

Şirket sahipleri, şirket yöneticileri, finans yönetici ve çalışanları, yatırımcılar, Kariyer yolunda neyi yanlış yapıyorum da ilerleyemiyorum sorgulamasında olanlar.

Eğitimin Konu Başlıkları

• Risk Kavramı, Çeşitleri,
  • Stratejik açıdan temel risk sınıflamaları, ölçülmesi, zorunlu riskler
  • Kurumsal Risk Yönetimi Metodolojisi
  • Risk yönetiminin finansal yönü, analiz noktaları,
  • Stratejik finansal risk yönetimi nedir?
  • Kaynak Maliyeti ve Önemi
  • Risk Yönetimi ve Nakit Akış Tablosu
  • Nakit Döngüsü nasıl sağlanır?
  • Stratejik Finansal risk yönetimi metodolojisinin kurulması
  •  “Zaman” tanımı
  • Toplumsal rollerimiz ve zaman ilişkisi
  • Zaman yönetimi kavramı