TARIM BAYRAMININ 171. YILI KUTLANDI 12.01.2017

Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı İle Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şubesinin birlikte düzenlediği ve Odamızın da stant açarak katılım sağladığı Tarımsal Öğretimin 171. Yılı Kutlamaları etkinliği 10 Ocak 2017 Perşembe günü Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi binasında gerçekleşti.

"Ziraat Fakültesi Sektör İle Buluşuyor" isimli etkinlik kapsamında ziraat fakültesi öğrencilerinin sektörle ilgili kurum, kuruluş ve firmalar ile buluşması, sektörü ve sektör ile ilgili firma ve kurumları tanımaları sağlandı.

Özellikle, Odamızca 2016 yılında Avrupa Birliği Coğrafi İşaret tescili gerçekleşen ‘AYDIN İNCİRİ’ ile ilgili broşür ve materyaller öğrenciler ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinlik ile ilgili TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN; ‘Bu tür etkinliklerin İlimizin sahip olduğu tarımsal zenginlikleri ve bu değerlere sahip çıkmada kurumların üstlenmiş olduğu görevleri Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğrencilerimizin daha iyi tanımaları açısından çok faydalı olduğunu belirtti.’