AYTO Başkanı Ülken Başbalıkçı Dokuz Kardeşler’in Açılışına Katıldı. 15.12.2016

Odamız üyelerinden Başbalıkçı Dokuz Kardeşler, Mimar Sinan Mahallesi’nde 2. Şubesini açtı. İşletmenin açılışı Odamız Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Odamız Başkanı Hakan Ülken, “Oda üyelerimizin ticari gelişimleri ve Aydın’a koydukları katkı her şeyden daha önemli. Allah bu işletmeye hayırlı uğurlu ve bol kazanç nasip etsin. Aydınımıza balık kültürünü senelerdir rahmetli Cengiz kardeşimizle birlikte sunan bu aileye ben çok teşekkür ediyorum” dedi.

İşletme sahibi Sezgin Sözügeçen ise “Aydın’da bir mekân daha açtık. Buradaki yerimiz diğerlerine göre daha modern oldu. Aile bahçemizde hem yazlık hem de kışlık bir salon oluşturduk. Reyonumuzda çok çeşitli balıkları ekonomik fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Müşterilerimiz dilediği ürünü pişmiş yada çiğ şekilde istedikleri zaman sipariş veriliyorlar ve hazır oluyor. Umarım daha güzel yerleri açmak nasip olur. Ege bölgesinde kendi ürününü tutup satan tek firma biziz. Buradan başka yapan yok ama diğer arkadaşlarımıza tavsiye ederiz. En güzelini en taze şekilde müşterilerimize sunmaya gayret edeceğiz” dedi.