AYTO 2016 PERSONEL PERFORMANS ÖDÜLLERİ DAĞITILDI. 28.11.2016

TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemi gereklilikleri çerçevesinde Odamızda, çalışanlarının yönetim ve iş becerileri, ekstra yetenek ve yetkinlikleri, üye-çalışan ilişkileri ve memnuniyeti ile kurum kültürünü değerlendiren bir yöntem olan personel performans değerlendirme sistemi uygulamasına başlandı.

Odamızın bu yıl uygulamaya başladığı ve bundan sonraki yıllarda uygulamasına devam edilecek olan AYTO Personel Performans Değerlendirme sisteminde belli bir derecenin üzerinde olan çalışanlar her yılın sonunda yapılan değerlendirme ile başarılı bulundukları takdirde takdir ve teşekkür plaketleri ile ve ayrıca belli bir derecenin üzerinde olan personeller altın ile ödüllendirilmektedirler.

Bu kapsamda 2016 yılı personel performans ödülleri, 25 Kasım 2016 Cuma günü Odamız Binasında gerçekleştirilen Kasım ayı olağan Meclis toplantısında değerlendirme sonucunda başarılı bulunan Genel Sekreter İlknur KABASAKAL’a Takdir Plaketi ve Altın ödülü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN tarafından takdim edildi.

Ayrıca yapılan değerlendirmede dereceye giren Kalite Yönetim Temsilcisi Murat BAŞKAR, Kültür Hizmetleri Uzmanı İlknur ANNIAK, Ticaret Sicili Uzmanı Gülçin YEŞİLYURT, Oda Sicil Memuru Çağdaş ER, Başkanlık Özel Kalemi Gizem ÖZTÜRK, Muhasebe Memuru Derya ÇAKMAK, Ticaret Sicili Müdürü Rabiya DERİLGEN BAŞKAR, Tahsil Takip Memuru Kaan İrfan DEVLİ, İç Ticaret Memuru Kadir TORNAY, Ticaret Sicili Müdür Yrd. Burcu PEHLİVAN, Makam Şoförü Abdurrahman YAMAN’a Takdir ve Hizmetli Hatice DEMİRAY’a Teşekkür plaketleri ile dereceye giren personellere altın ödülleri Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi.

AYTO Personel Performans Değerlendirme Sistemini değerlendiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN ‘Plaket ve altın ödülüne hak kazanan tüm AYTO çalışanlarını yürekten kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda da aynı başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu sistemin Oda hizmet kalitesi açısından önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum’ dedi.